Lite från chatten.

Sommaren går sakta mot sitt slut men ännu kan vi njuta av fina dagar och kvällar. Inne på chatten börjar nu alla de som haft semester hitta tillbaka. Kul att se att trots att det stängt för gäster så har de flesta inga problem med att registrera sig.På chatten händer det ofta en massa spännande saker, en del försöker finna kärleken och en del vill skaffa sig ovänner.

 
Vi har ju fått lite lugnare inne på chatten nu. Nu när all trädgårdsskötsel och blomsterpysslande inte tar samma tid så hinns ju en massa andra saker med.. Jisses vad tid man får över. När tekniken krånglar ibland så har vi insett att tekniken inte alltid är så krånglig utan det är mer en viss admin som inte kan hålla fingrarna borta ifrån vissa knappar. Hon bad mig förresten hälsa att hon är singel..Hehehe..

 
Jag har fått till mig att det förekommer vissa små lovestorys på sina håll, och det är ju underbart så länge det är cleant.En av våra stammischattare ska på en jobbintervju imorgon (måndag) och där håller vi nog alla tummarna för att det ska gå bra och leda till ett jobb.

 
På chatten förekommer det en massa osanningar och gnäll som i de flesta fall är onödiga så man kanske ska tänka på vad man vill få ut av stunden på chatten.. Ha det trevligt eller endast förstöra för sig själv, för det är det som man gör i längden. Vi admins försöker att komma på bra saker som roar, så har ni några förslag på vad vi ska göra så tala gärna med någon av oss om detta.
Välkommen in och chatta med oss alla nu och hitta på lite roliga galenskaper som jag kan uppdatera här.

Vi ses  // Isprinsessan

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.